Mina fina


Shopping GHS/Eurohorse 2012

HL-schabrak: 395 kr
HL-hvua: 225 kr
John Whitaker-huva: 299 kr


Kingsland-huva: 199 kr


Träns med strasspannband: 400 kr
Remontnosgrimma: 149 kr


Ländtäcke: 195 kr


Stalltäcke 300g: 495 kr


Stigläder: 395 kr                     Svansrem till täcke: 45 kr

Vårkänslor!

Mycket snö är borta och mer ska bort!


Alla pållarna står o mumsar hö i skönaste solen!


Fina Rendo


Sötaste Neo


Lilla Fia


Det bästa av allt: ridbanan är snart snöfri!!!!!!!!

Neo då och nu

Neo för ca 4 år sedan tror jag.


Neo nu i januari 2012.

Sötnosen Calle

Min lilla bäbis som alltid får mig på bra humör! 

Min älskade plutte!

Älskar dig något otroligt mycket Neopold! ♥

Finaste Rendo


Finaste hästarna!


Bildbomb från dagens uteritt


Hoppas på sol

Idag hoppas jag verkligen att vädret stämmer som de har sagt, soligt fram på dagen. För idag ska mamma och jag rida ut med pållarna på en riktig långsväng. Ska bli så härligt, så jag hoppas verkligen på sol!

Full galopp i skogen!

Idag har jag ridit båda pållarna varsin långsväng i skogen då det var soligt och underbart väder!

Först ut var Rendo vid 9-tiden. Vi red ut i skogen på en väg han inte har sett innan. Tycker det är kul att de får se lite olika vägar och inte bara samma hela tiden. Rendo verkar tycka att det är jättekul att galoppera i full fart på de snötäckta skogsvägarna och idag fick han verkligen galoppera, full fart var det som gällde! Snön yrde bakom oss! Jag har alltid tyckt om att galoppera full fart på gärden och skogsvägar, och med Rendo är det superkul! Han har så mycket fart och power i sig så blir sån kraft! Härlig känsla!!


Efter lunch var det Neos tur och även han fick galoppera full fart på snötäckta skogsvägar! Vi utforskade en ny väg en bra bit ifrän de vägar vi i vanliga fall brukar gå. Det märktes på Neo att han inte var på "känd mark" för när vi fortsatte på den vägen blev han väligt osäker och vinglig och ville helst vända hela tiden. Lille plutten, han har blivit van vid de vägar vi alltid rider!


Rendo har även blivit mycket bättre att handskas med i gången, han är mer stilla och har lugnat ner sig betydligt! Trampar inte runt längre och har slutat trycka upp mig i ena väggen, som han gjorde i början. Han har även blivit mycket bättre med hovarna, att brodda speciellt. Förut försökte han rycka undan hoven hela tiden och ville inte stå still, men nu kan jag till och med sitta på huk och lägga upp frambenen på låret = stort framsteg!!


Isolerad vattenbalja

I söndags byggde vi en isolerad vattenbalja efter att ha varit i Västervik för att inhandla materialet. Vi såg en som hade gjort en sådan här och gjorde en likadan som invigdes igår morse. Vattnet hade hållt sig hela dagen fast det var närmare -10 grader under dagen. I natt så fick locket vi gjorde vara på och temperaturen var under natten ca -22 grader. När vi tog av locket imorse trodde vi att det åtminstonde hade frusit lite grann, men inte! Lite, lite i kanterna hade börjat bli en millimetertunn ishinna, men jag tycker det gav väldigt bra reslutat i alla fall!

Klicka på bilderna för förstoring!

Underbar ridtur i underbart väder

Två helt underbart fantastiska hästar som jag har turen att få ha 

Idag SKA jag fota

Har inte fått något bra tillfälle att fota hästarna i veckan då det varit mörkt när jag kommit hem från skolan, plus att det har snöat mer eller mindre varje dag. Men idag SKA jag fota!

RSS 2.0