Hoppträning ikväll

Ikväll är det hoppträning för Ramona som står på schemat. Det ska bli jättekul och jag längtar varje vecka till hoppträningen. Hoppas Rendo är pigg och glad idag!
 
Finaste 

Klubbtävling Tunabygdens HSK

Idag var Rendo och jag på klubbhoppning i Tuna. Han var jättefin idag och kom rätt varenda språng! Vi hoppade 80 cm clear round och 90 A:0/A:0 och nollade båda klasserna! Han var jätteduktig och vi kunde till och med svänga riktigt snävt till sista hindret i omhoppningen! Vi kom tvåa av tre startande så det blev ingen placering, då det bara var en placerad, men jag är hur nöjd som helst och det kunde inte ha gått bättre på vår första klass med omhoppning!


Min fina älskade duktiga Rendo <3

Lilla fotomodellen


Lilla söta fotomodellen Calle <3

Gårdagen

Igår slutade vi lite tidigare i skolan så jag hann åka hem och rida båda pållarna när det var ljust. Neo fick ut och springa i skogen och Rendo trimmade jag lite på banan. Vi tränade galoppombyten över upphöjda bommar och han var jätteduktig och bytte varenda gång! Målet är att han ska kunna göra galoppombyten utan bommar framöver (vilket Neo kan nu efter envist nötande).




Regn, regn och ännu mera regn..

Idag blir det ingen ridning för min del då det öser ner regn hela tiden och pållarna brukar få vila en/två dagar i veckan och när det är sånt här skitväder kan ju lika gärna båda vila samma dag.
 
En bild jag tog förra året

Träningshoppning Bjökhult

Idag har Neo och jag varit på träningshoppning i Björkhult utanför Ankarsrum. Vi hoppade 70 och 80 cm och det gick jättebra. Ett stopp i 70 för att ett svart-vitt plank tydligen var jättefarligt! Haha, lilla Neoplutten ♥. I 80 cm var han jättefin och jag tror han tyckte det var väldigt roligt att få åka iväg och hoppa lite. Det var ju även första gången Neo åkte nya transporten och det var lite läskigt men inga problem alls! :)
 
Min fina lilla älskade Neo 

Mina fina pållar




RSS 2.0