Dags att klippa svansen?

Tror det är dags att klippa Neos svans snart.
Eller vad tycker ni? ;)

Ny mobil

Jag har länge kollat på ny mobil, touch. Jag har kollat runt på lite tåligare mobiler som inte förstörs av lite fukt eller liknande och hittade samsung galaxy xcover.

I fredag kom världens bästa mamma hem med en till mig och gissa hur glad jag blev! Jag ska betala mestadels av den själv men mamma lägger ut lite till den.

Nu har jag testat den lite under helgen och början av veckan och tycker väldigt mycket om den! Det enda negativa är att man måste ladda den ganska ofta om man spelar och så på den, annars är den väldigt bra än så länge!


Lussesnögubbe

I helgen bakade mamma och jag lussekatter. Mamma gjorde vanliga lussekatter och jag gjorde en "lussesnögubbe" som inte ska fram ur frysen igen förren på julafton.

Såhär såg han ut innan han åkte in i ugnen.


Och såhär blev slutresultatet.


Ganska söt tycker jag själv. Vad tycker ni?

Är med i Jultävlingen hos Lina

Klicka på bilden

Bloggtävlingar


Tävlar om minitrimmer

Tävlar om en minitrimmer hos Camilla.

Klubbhoppning Tuna 12/11-11

Igår var jag och Neo med på klubbhoppning i Tuna. Vi hoppade 80cm clear round och 90cm två faser. Neo var lite seg till en början på framridningen, men blev väldigt pigg så fort han kom igång lite mer.

I 80cm klassen kom vi runt felfritt och Neo hade ett bra tempo tycker jag. Han hoppade bra på alla hindren, inklusive räckena, och hittade avståndet bra hela tiden.



I 90cm
två faser gick vi nolla i grunden och Neo var pigg och vaken i omhoppningen. Jag hade pratat med Lina innan hur omhoppningen var (jag gick inte banan) och vi pratade om korta snäva svängar för att spara in på tiden. Under tiden jag rem grunden tänkte jag på om jag skulle ta snäva svängar eller ta det säkert istället. Mot slutet av grundbanan bestämde jag mig för att satsa då Neo kändes pigg och med mig och det gjorde vi ju helt rätt i! Vi kom runt omhoppningen felfritt och t.o.m med snabbaste tiden. Vi vann! :D


Jag blev ganska förvånad, vilket ses i slutet av filmen, då jag aldrig vunnit någon gång tidigare. Blev och är så glad man bara kan bli! Så stolt jag är över min fina, älskade Neopold! ♥


Blev en 1:a plats i 90cm två faser idag! Ä...

dsc00488 (MMS)

Blev en 1:a plats i 90cm två faser idag! Är så stolt över världens bästa Neo!!


Klubbhoppning idag

Idag är det klubbhoppning i Tuna som gäller för Neo och mig. Vi ska hoppa 80 cm clear round och 90 cm två faser. Hoppas han är pigg och glad idag! :)
Min fina kille ♥

Åh, vad jag älskar lerinpackad häst!

dsc00483 (MMS)

Åh, vad jag älskar lerinpackad häst!


Klippt för tredje gången

I söndags klippte mamma och jag Neo för tredje gången i år. Han päls växer väldigt fort och han blir så himla svettig efter ett ordentligt ridpass. Nu blir han i alla fall lite mindre svett och han blir ännu lite piggare också!


Tävlar om Kingslandmössa


RSS 2.0