Putsning på G

Precis hemkommen efter en mysig ridtur i skogen. Skönt att solen skiner för fullt!

Nu ska jag bara äta lite mat innan det är dags att putsa alla Neos grejer till imorgon. Ska putsa sadeln, sadelgjorden och tränset, plus mina ridstövlar som jag premiär-använde i onsdags på hoppträningen. De var sköna och gav riktigt bra stöd! :)

Har funderat lite på vilket schabrak Neo ska ha och vilka färger mina kläder ska ha imorgon. ;) Har nu bestämmt mig för det röda schabraket och de grå ridbyxorna, tröja får jag ta någon som matchar.

Vad gör ni i helgen? :)


Är med och tävlar om...

... ett Glenn Gordon-pannband hos Lina.


Klicka på bilden för att komma till tävlingen.


Trött kille som blir borstad, hänger i gri...

dsc00206 (MMS)

Trött kille som blir borstad, hänger i grimman o sover. Lägg märke till underläppen.;-)


Hoppträningen

I går på hoppträningen fick vi hoppa banken, lilla vattenspegeln, pullmangraven och såklart vanliga hinder. Det var jätteskoj och Neo var superduktig! Han tvekade lite vid pullmangraven men det gick bra efter en liten stund då vi följde tätt efter en annan häst. På slutet hoppade vi bana och det gick jättebra, vi kom rätt på hindren nästan hela tiden och jag har en bra känsla inför söndag! :)


Klubbtävling på söndag

Nu har jag anmält mig till klubbtävling i Tuna på söndag. Ska bli kul att komma ut lite och försöka starta igång tävlingssässongen nu! Har anmält mig till 80 cm clear round och 90 cm två faser, så får vi se hur det går. :)


Tävling i Tuna 22 maj 2010.


Hoppträningen på Lyckan

Nu kommer filmen från hoppträningen, bara ungefär en vecka senare.. :P Har haft mycket att göra i helgen plus att det har vart underbart väder så har passat på att vara ute så mycket som möjligt.

Neo var pigg och lite busig på hoppträningen eftersom det var första gången ute i år. Vi började med att hoppa fram på den lilla vattenspegeln, utan vatten, och sedan hoppade vi några hinder i taget för att på slutet hoppa en bana. Det gick inte så bra när jag skulle hoppa banan då Neo inte var framme ordentligt så det blev lite långa språng, men när jag försökte igen gick det mycket bättre!

Filmen är från sista rundan:


Film från hoppträningen kommer

Igår var vi ute på hoppträningen för första gången i år, vilket var jättekul! Mamma filmade som vanligt och jag ska försöka hinna att lägga upp en film i eftermiddag.

Vårens "blå hav"

Fotade lite idag när solen var framme och blev nöjd med resultatet. Tog kort på blommorna vi har i trädgården och det ser ut som ett blått hav!








Perfekt maskeradutklädnad

Nu har jag kommit på den perfekta utklädnaden för Neo och mig till maskeradhoppningen! Det är både roligt och går bra att göra utan för mycket störande saker för Neo. Kommer inte avslöja vad vi ska vara förrän någon dag innan så ni får vänta och se. Tävlingen är den 8 maj. :)

Rolig bild på Neo (redigerad)


Tyckte att Neo såg så fundersam ut att en tankebubbla passade perfekt! ;)


Hjälp med maskeradutklädnad?

Jag ska vara med på maskeradhoppning i maj och har ett litet problem. Jag vet inte vad jag ska vara utklädd till?! Har någon av er något roligt men realistiskt förslag skulle det vara jätteroligt om ni skrev det i en kommentar. :) Inte så allvarligt problem kanske, men det är alltid roligt att vara utklädd till något påhittigt och kul!

Saker som vi redan varit utkläda till:
Ängel
Troll

Utklädnader med Madicken:
Cowboy
Påskkärring




Något tips om vad vi kan vara?


Hoppträning 2011-04-13

Hade skrivit en lång text för en gång skull om hoppträningen när allt försvinner! Åååh vad arg jag blir! Så här kommer en lite kortare sammanfattning om den istället.

Det gick jättebra och Neo var pigg och alert. Han var duktig och kom rätt på hindren varje gång. Här nedan är en film från banan vi hoppade i slutet. Den ligger nog på cirka 90 cm till 110 cm, vilket jag är jättenöjd med!


Film från hoppträningen kommer!

Usch vad dålig uppdatering det är här. Har ingen lust att skriva just nu då det inte häder något speciellt och då känns deet bara tjatigt att skriva lite små onödiga saker..

Film från hoppträningen igår kommer antingen ikväll eller imorgon! Det gick jätte bra och på slutet hoppade vi en bana med hinder på mellan 90 cm och 1.05-1.10

Mys i vårsolen

dsc00199 (MMS)

Myser i vårsolen med min älskade Neo! <3


Såhär kan en väg se ut efter vintern!

dsc00192 (MMS)

Såhär kan en väg se ut efter vintern!


Shopping på Börjes i Tingsryd!

Idag åkte mamma och jag till Börjes i Tingsryd för att shoppa lite. Som vanligt blev det ganska mycket till mig och Neo som mamma betalade eftersom jag inte hade några pengar. Tack mamma! Vi hittade mycket grejer och är nöjda med inköpen.

 
Kingstontröja: 198:-



Hoppspö (75cm): 50:-



Euro star schabrak: 498:-



Domino ridbyxor helskodda, grå & bruna: 358:- (716:- för båda)



Blindplugg neoprene: 19:- (57:- för 3st)



Första hjälpen spray: 149:- (298:- för båda)



Rotborste och hårborste (till Neo): 40:- & 27:-



Kingslandskor: 299:-



Genomskinliga gummisnoddar: 5:-



Uppbindningskedjor med mjukt plasthölje: 78:- (156:- för två)
Bilkälla



Svettskrapa (perfekt vid pälsfällning!): 25:-



Två tröjor & nattlinne: 79:-, 109:- & 60:-




Sopkvast: 44:-
Bildkälla



Hundshampo, tuggpinnar & hundgodis: 31:-, 25:- & 15:-


STORT hål!

dsc00188 (MMS)

STORT & bottenlöst hål i garageuppfarten! Min fot med på bilden är liten i jämförelse...


RSS 2.0