Liten uppdate

Här har det visst inte hänt så mycket i sommar, men har inte haft någon ork att skriva något speciellt då det inte hänt något speciellt.
 
Rendo och jag har tränat på för Ramona i sommar och jag tycker vår utveckling tillsammans har gått framåt väldigt fort! Lite bakslag har vi fått ibland och det har gått lite trögt, men över lag har det bara gått bättre och bättre. Jag har försökt att tänka på att ha ordentligt tramp i stigbyglarna hela tiden då jag gärna lättar i sprången och tappar balansen över hindren.
 
På torsdag ska Rendo och jag vara med på Pay & Jump i Gamleby, har inte bestämt om jag ska hoppa 80-90cm eller 90-100cm. Jag bestämmer mig nog när vi kommer fram och jag får se hindren o lite så.
 
Fina Rendo på en skogstur nu i somras

Valpvakt

Idag och imorgon är mamma och jag valpvakt åt denna lilla sötnosen (som är mammas sambos föräldrars hund). En liten livlig buse som just nu sover sött, men lär väl vakna snart och vilja busa igen! De är så söta när de är små!
 

Argos nya sovplats

Argos hittade en ny sovplats på altanen idag ;) haha!

Hoppträning ikväll!

Ikväll är det hoppträning i Västervik med Rendo. Ska bli riktigt skoj då det var två veckor sen vi hoppade något och jag är så jäkla hoppsugen!
 
Finaste! 

RSS 2.0